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Marc Regier

Prof. Dr. Marc Regier

Bauen + Leben, Hochschule Trier

Schneidershof, 54293 Trier, Raum: D 10

  • 0651/8103-296
  • 0651/8103-413
Publikationen

Regier, Marc

Microwave processing of foods and its combination with electron beam processing

S.D. Pillai and S. Shayanfar (Hrsg). Electron Beam Pasteurization and Complementary Food Processing Technologies. Amsterdam: Elsevier 2015 S. 49 - 60


Regier, Marc

Angle resolved NIR-spectroscopy: a new method for detecting water concentration profiles?

Wageningen University. Wageningen, Niederlande. 2014


Regier, Marc; Liegl, W.

Auswertung der winkelabhängigen NIR-Spektroskopie zur tiefenaufgelösten Wassergehaltsbestimmung

ProcessNet Fachausschuss Lebensmittelverfahrenstechnik. Germany. 2014


Regier, Marc; Liegl, W.

Auswertung der winkelabhängigen NIR-Spektroskopie zur tiefenaufgelösten Wassergehaltsbestimmung

ProcessNet Fachausschuss Trocknungstechnik. Germany. 2014


Regier, Marc; Alles, K.

Erste Ergebnisse der winkelabhängigen NIR-Spektroskopie zur tiefenaufgelösten Wassergehaltsbestimmung

ProcessNet Fachausschuss Trocknungstechnik. Germany. 2014



Regier, Marc

Microwave Heating

Yasmine Motarjemi (Hrsg). Encyclopedia of Food Safety. Volume 3. Aufl. Germany. 2014 S. 202 - 207



Regier, Marc; Drusch, S.; Bruhn, M.

Recent Advances in the Microencapsulation of Oils High in Polyunsaturated Fatty Acids

Novel Technologies in Food Science, Integrating Food Science and Engineering Knowledge into the Food Chain. Bd. Volume 7, Part 3. Deutschland. 2012 159 S.


Knoerzer, Kai; Regier, Marc; Schubert, Helmar

Simulating and measuring transient three-dimensional temperature distributions in microwave processing

Knoerzer, Kai (Hrsg). Innovative food processing technologies : advances in multiphysics simulation. New York, NY: Wiley 2011 S. 131 - 153