Prof. Dr. Marc Regier
Bauen + Leben, Hochschule Trier
- 0651/8103-296
- 0651/8103-413
Regier, Marc
Microwave HeatingEncyclopedia of Food Safety. Amsterdam: Elsevier B.V. 2024 S. 445 - 451
Regier, Marc
The Microwave Processing of FoodsSecond Edition. Aufl. Amsterdam: Woodhead Publishing und Elsevier B. V. 2017
Regier, Marc
Microwave processing of foods and its combination with electron beam processingS.D. Pillai and S. Shayanfar (Hrsg). Electron Beam Pasteurization and Complementary Food Processing Technologies. Amsterdam: Elsevier 2015 S. 49 - 60
Regier, Marc
Angle resolved NIR-spectroscopy: a new method for detecting water concentration profiles?Wageningen University. Wageningen, Niederlande. 2014
Regier, Marc; Liegl, W.
Auswertung der winkelabhängigen NIR-Spektroskopie zur tiefenaufgelösten WassergehaltsbestimmungProcessNet Fachausschuss Lebensmittelverfahrenstechnik. Germany. 2014
Regier, Marc; Liegl, W.
Auswertung der winkelabhängigen NIR-Spektroskopie zur tiefenaufgelösten WassergehaltsbestimmungProcessNet Fachausschuss Trocknungstechnik. Germany. 2014
Liegl, W.; Regier, Marc
Erste Ergebnisse der winkelabhängigen NIR-Spektroskopie zur tiefenaufgelösten WassergehaltsbestimmungProcessNet –Jahrestagung. Aachen. 2014 S. 1592
Regier, Marc
Microwave HeatingYasmine Motarjemi (Hrsg). Encyclopedia of Food Safety. Volume 3. Aufl. Germany. 2014 S. 202 - 207
Regier, Marc; Alles, K.
Erste Ergebnisse der winkelabhängigen NIR-Spektroskopie zur tiefenaufgelösten Wassergehaltsbestimmung10. Trierer Lebensmitteltag. Trier. 2013
Regier, Marc; Drusch, S.; Bruhn, M.
Recent Advances in the Microencapsulation of Oils High in Polyunsaturated Fatty AcidsNovel Technologies in Food Science, Integrating Food Science and Engineering Knowledge into the Food Chain. Bd. Volume 7, Part 3. Deutschland. 2012 159 S.
