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Effects of a plant-based fatty acid supplement and a powdered fruit, vegetable and berry juice concentrate on omega-3-indices and serum micronutrient concentrations in healthy subjects (Feb, 10.1080/09637486.2020.1725960, 2020)

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION. 2020

Erscheinungsjahr: 2020

Publikationstyp: Zeitschriftenaufsatz

GeprüftBibliothek

Autoren


Dams, Sebastian (Autor)
Holasek, Sandra (Autor)
Tsiountsioura, Melina (Autor)
Edelsbrunner, Martin (Autor)
Dietz, Pavel (Autor)
Koefeler, Harald (Autor)
Malliga, Daniela-Eugenia (Autor)
Gurbuz, Ayse (Autor)
Meier-Allard, Nathalie (Autor)
Poncza, Brigitte (Autor)
Lackner, Sonja (Autor)
Schwarzenberger, Elke (Autor)
Jansenberger, Yvonne (Autor)
Lamprecht, Manfred (Autor)

Klassifikation


DDC Sachgruppe:
Medizin